Ocekivanja

Razočarenja su nešto što nas najlakše rastužuje, ljuti, blokira, unazadjuje , a samim Tim i truje.Razočarani smo jer smo imali očekivanja koja nisu ispunjena.Očekujemo od drugim ono što i sami nosimo u sebi, a zaboravljamo da drugi ne nose to isto što i mi.

Svi daju samo ono što imaju!

Ne možete imati i živeti OBILJE(ljubavi, radosti, sreće, razumevanja, spokoja, mira i zadovoljstva),ako to nemate u sebi.Kad ste ovoga svesni, svakog trena svog života ne možete biti skamenjeni razočarenjem zbog ne dobijanja onoga što očekujete.
Jedina osoba sa kojom si se rodio i sa kojom ćeš umreti, sa kojom svake noći zaspiš i sa kojom se svakog jutra budiš, od koje nikad ne možeš da pobegneš niti da se igde sakriješ – si ti. Ljudi su skloni da upravo tu činjenicu najčešće zaboravljaju. Odbijaju da shvate da su njihov um, telo i duh jedina kuća u kojoj će ikad živeti i iz nekih njima znanih razloga odluče da život ipak provedu živeći kao podstanari… Umesto jasan odraz u sopstvenom ogledalu traže izmenjen u tuđim zenicama, misleći da je lepši.

Kad na pitanje ZAŠTO imate odgovor ZATO….onda Život ŽIVITE! Ne preživljavate ga!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Arhiva