Plava Solarna voda

Plava Solarna Voda – Blue Solar Water
U Ho’oponoponu, jedan od nezaobilaznih alata je Plava Solarna Voda.

Plava Solarna Voda je laka za pravljenje, ukusna za piti, i vrlo moćna kao alat za čišćenje.

Sve što vam treba je staklenka (boca, čaša, vaza…) plave boje – nije važna niti nijansa plave – jednako su delotvorne i one najsvetlije, kao i one tamno modre; niti zapremnina – sasvim dobro može poslužiti i boca dečjeg soka.

Ono što je važno je da bocu punimo običnom vodom iz slavine i da čep ne sme biti metalan. Može biti pluten, staklen, čak i plastičan, jedino ne metalan. Čep služi samo kao zaštita od prašine ili insekata koji jako vole ovu vodu.

Bocu s vodom ćete držati na suncu između 15 minuta i sat vremena. Ako je držite duže, ukus će joj postati slatkastiji. Ukoliko nemate mogućnosti izložiti bocu suncu, bocu stavite ispod sijaice.

ALTERNATIVA-INFORMACIJE—HOOPONOPONO (2)

Pijte ove vode što više možete, vrlo je ukusna i pitka. Nekako, naš je organizam prepoznaje, pa čak i oni ljudi koji kažu da inače malo piju, bez problema popiju po nekoliko litara. Pogotovo u vremenima kada nešto intenzivno čistite, preporuča se pijenje Plave Vode.

Ako nemate više boca na raspolaganju, dovoljna je jedna, jer samo jedna kap ove vode pomešana s običnom, daje joj sva svojstva Plave.

Osim za piće, koristite ovu vodu za kuvanje (dovoljna je jedna kap!), zalievanje cveća, ljubimce, dodajte je u ves ili sudo masinu , vodu za pranje automobila, podova i stakala, stavite u raspršivač i osvežite prostorije, dodajte u kupku…

Jednom kad ste napravili Plavu Solarnu Vodu, možete je preliti u bilo koju drugu posudu, plastičnu staklenu… svejedno. Možete je držati u frižideru ili na dnevnoj temperaturi.

Ukoliko ste na putu, negde gde nikako ne možete napraviti svoju Plavu Solarnu Vodu, koristite je mentalno. Zapamtite da je mentalna upotreba ove vode svrsishodna isključivo kad objektivno ne možete do Plave Solarne Vode, inače ne deluje.

Plave boce kod nas se mogu naći u trgovinama staklom, poklon i kineskim dućanima, ali i u kafićima (sok od 2,5 dcl)

Uživajte!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Arhiva