Jedite hranu koja odgovara vasem broju

Iz svog datuma rođenja zbrojite sve brojke, sve dok ne dobijete jednocifren broj, a potom proverite kakva ishrana je za vas najbolja.

Na primer: vaš datum rođenja je 19. januar 2016. god.
1+9+0+1+2+0+1+6 =20
2+0=2

Dakle, vaš broj je 2.

BROJ 1
Konzumirajte hranu koja sadrži više proteina, a manje šećera i skroba. Izbegavajte masnoće koje izazivaju arteriosklerozu. Za vas je idealna vegetarijanska prehrana, koja će vas zaštititi od srčanih tegoba. Najvažniji sastojak koji biste trebali unositi u organizam je magnezijum-fosfat kojeg možete pronaći u jabukama, krastavcima, borovnicama, šljivama, kokosovom orahu i luku.

BROJ 2
Sok od ceđenog lista peršuna i limuna sa ledom sa malo meda

Za vas je idealna hrana bogata proteinima, poput morske ribe i morskih plodova, ali i voće i povrće. Pijte puno vode kako biste olakšali izbacivanje toksina iz organizma.

OSIM gojaznosti: Prehrana s puno masnoća ugrožava neuronske veze.

BROJ 3
Holin iz grupe B-vitamina, koji ima važnu ulogu pri razgrađivanju masnoća, za vas je veoma važan. Nedostatak ovog vitamina uzrokuje bolesti jetre. Može se naći u pšeničnim klicama i soji. Trojke dobro reaguju na istočnjačke alternativne terapije kao što su akupunktura i makrobiotika. Najvažniji sastojak vašeg jelovnika trebao bi biti silicijum-dioksid, a možete ga pronaći u jagodama, suvim šljivama, smokvama i trešnjama. Preporučuje se i čaj od žalfije-kadulje.
Фm
BROJ 4
Da bi četvorke održale tjelesnu i koštanu strukturu, moraju jesti namernice bogate kalcij-fosfatom, a on se može pronaći u krastavcima, jagodama, kupusu, špinatu, bademima, borovnicama, smokvama i šljivama.

– BROJ 5
Pre svega morate opustiti živce-nerve, a to ćete postići ishranom koja je bogata kalcijumom poput zelenog lisnatog povrća, mleka, mlečnih proizvoda i žitarica, posebno integralnih. Važno je da se bavite fizičkim aktivnostima u prirodi.

BROJ 6
Jedite što više ribe i namirnice biljnog porekla. Jedite polako. Naučite tehnike disanja i vežbe istezanja. To je dobar način da se krv obogati kiseonikom i tako poboljšate slabu cirkulaciju krvi kojoj ste skloni. Za kontrolu vode u organizmu bitan je natrijum-sulfat. Zato jedite što više spanaća, blitve, krastavaca, cvekle-cikle, karfiola-, luka i bundeve.

PRIRODNI LEK ZA DEPRESIJU: Prehrana bogata ribom smanjuje rizik od bolesti (važi za mesojede).

BROJ 7
Orasi, Bademi, Čuvarkuca, Peršun, Kurkuma, Cimet, Med…
Za vas su namirnice bogate fosforom, npr. riba. Taj je mineral odličan za mišiće. Konzumirajte i selen kojim obiluju orasi, zeleno lisnato povrće, ananas i semenke. Nakon 40-e godine života unosite više vitamina E kako biste se zaštitili od vaskularnih problema.

BROJ 8
Skloni ste lošoj moždanoj cirkulaciji i začepljenju krvnih sudova u mozgu, stoga izbegavajte masnu hranu, meso i začinjena jela. potreban vam je kalcijum-fosfat, koji regeneriše moždane ćelije i nervno-živčano tkivo. Ima ga u zelenoj salati, karfiolu, spanaću, rotkvici, celeru, cvekli-cikli, luku, jabukama, limunu i orasima. Konzumirajte više voća i povrća, ribe da bi u organizam uneli više vitamina.
Фm
BROJ 9
Za vas je najbolja sirova hrana, ali i hrana bogata proteinima. Jogurt, orasi i sirevi su idealne namirnice za vas. Fosfati gvožđa-željeza se mogu naći u salati, krastavcima, bademima, orasima i jagodama. Devetkama često nedostaje jod, što dovodi do problema sa štitnom žlezdom i izaziva suvu kožu i oscilacije u telesnoj težini, ali i u temperaturi tela. Najbolji izvor organskog joda je morska hrana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Arhiva