Tantra (Muški višestruki orgazam 1)

 

seks1

Dali samo zene imaju tu srecu ili dar da imaju visestruke orgazme?

Moze se reci da imaju tu srecu pa su rodjeni sa tim darom,ne moraju da uce kako se to radi,za razliku od muskaraca.

 

Da dobro ste procitali i muskarci mogu da imaju visestruke orgazme ili po nekoliko u nizu.Mada nekima je to bas tesko da nauce,a nekima to ide mnogo brze.Mladji muskarci veoma brze nauce za razliku od starijih,ali sve u svemu svi mogu da nauce…

Muskarci kao i zene ograzam povezuju sa ejakulacijom i ako su to dva razlicita procesa,mada se kod vecine muskaraca desava istovremeno.

Kao sto smo naglasili ejakulacija i orgazam su dva razlicita procesa.Nadrazivanjem penisa stvara se tenzija. Kada tenzija dođe do maksimuma dolazi do kontrakcija karličnih mišića i ki gel mišića mozak luči oxitocilin i to je orgazam.Orgazam se oseca u celom telu ,kao i u mozgu,tada dolazi do ejakulacije,prestaje erekcija i kod mladjih muskaraca je potrebno oko pola sata za ponovnu,a kod starijih po nekoliko sati.

Muskarac moze da ima orgazam bez ejakulacije i ejakulaciju bez orgazma.Da bi muskarac mogao da ima vise orgazma u toku seksualnog cina,on mora da nauci da kontrolise svoju ejakulaciju.Sa ejakulacijom može da ima samo jedan orgazam u nizu, bez ejakulacije može da ima tri četiri, pa čak i desetak.

Proces učenja kontrole ejakulacije i odvajanje orgazma od ejakulacije je jednostavan, ali je potrebno vreme i vežba. Svakodnevna vežba, nekada i nekoliko puta dnevno. Može se vežbati samostalno i sa partnerkom. Bolje je sve u paru. Kada se jednom nauči ne zaboravlja se.

nastaviće se…

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Arhiva