INTERNACIONALNA SKOLA MASAZE „RELAX TIME“

Internacionalna skola masaze i je jedina skola ovakve vrste na Balkanu. je osnovana sredinom devedesetih godina. Bazira se na principima wellnessa, odnosno postizanja dobrog opsteg stanja covekovog tela i duha, pri cemu se covek posmatra kao celina i pri cemu se svakako primenjuje holisticki pristup.

Metode nase skole prilagodjene su potrebama savremenog evropskog coveka, ali u isto vreme objedinjuju zapadne i istocne principe lecenja i pristupa klijentu, te ce svakom polazniku pruziti zaista zavidan nivo znanja, kako teorijskog, tako i prakticnog. 

Osnivaci skole su se potrudili da svoje znanje i dugogodisnji rad u oblasti poboljsanja kvaliteta zivota objedine i prenesu polaznicima skole i na taj nacin utemelje jedan potpuno novi pristup masazi. Samim tim, maser postaje terapeut, sto smatramo potrebom, obzirom na kompleksnu prirodu ovog zanimanja. Ovakav pristup se pokazao kao veoma uspesan, jer ulazuci u sebe usavrsavate ne samo svoje znanje i vestine vec postajete nosioci pioniri jedne potpuno nove grane medicine i zivotnog treninga, narocito na nasim prostorima. 

Do sada je preko 2000 studenata (polaznika) uspesno proslo kroz nas sistem obrazovanja i usavrsavanja, cime se veoma ponosimo. Pred vama je dakle, plod pionirskog posla na sistematizaciji znanja iz razlicitih oblasti masaze,razlicitih stilova isocnjackih trdicionalnih tehnika  zdrave ishrane i wellnessa. 

Nastavni plan i program  prilagodjen je svakome i to od pocetnog nivoa do hiroprakse i Shiacu terapie.  Takodje treba napomenuti da su mnoge metode proistekle iz pomaganju u resavanju razlicitih patoloskih stanja sa kojima se najcesce srecu fizioterapeuti, fizijatri i ostali specijalisti iz oblasti rehabilitacije. kao i nekih patoloskih stanja iz oblasti decje patologije. Stoga je u organizaciju samog nastavnog plana ulozen ogroman trud sto je zapravo kruna kako napornog radnog iskustva predavaca sa klijentima i pacijentima tako i visegodisnjeg nastavnickog iskustva sa studentima (polaznicima skole). 

S obzirom na cinjenicu da je ovo prva skola u Srbiji i na prostorima Balkana sa ovako sveobuhvatnim planom, sugestije polaznika i svih posetilaca o kvalitetu i ukazivanje na nedostatke mogu biti dragocene u buducnosti za nas. 

POSTANITE I VI DEO USPESNOG TIMA !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Arhiva